Adres

Bezoekadres hoofdvestiging
St. Annastraat 61
6524 EH Nijmegen

 

Bezoekadres 's-Heerenberg
Elshardt 13
7041 SW 's-Heerenberg

 

 

Volg ons

Letselschade

Verkeerongevallen, bedrijfsongevallen, medische fouten, ongevallen met dieren en andere ongevallen kunnen leiden tot letselschade. Hebt u letselschade opgelopen en wilt u weten of iemand anders daar voor aansprakelijk is? Uw letselschadezaak is bij RAAF advocaten in vertrouwde en ervaren handen. ´╗┐Wij vertellen u hoe het zit en wij helpen u bij het verhalen van uw schade op de aansprakelijke partij. In veruit de meeste gevallen is dat voor u kosteloos, omdat (de verzekeraar van) de aansprakelijke partij ook uw advocaatkosten moet vergoeden.

 

 • Verkeersongevallen

  Hebt u letsel opgelopen door een verkeersongeval? Neemt u gerust even vrijblijvend contact op met mr. Frank Arts van RAAF advocaten. Hij is gespecialiseerd in letselschade en heeft ruime kennis en ervaring op dat gebied. Hij kan u snel vertellen hoe het zit en hij kan uw schade verhalen op (de verzekeraar van) de aansprakelijke partij. In veruit de meeste gevallen is dat voor u kosteloos, omdat (de verzekeraar van) de aansprakelijke partij ook uw advocaatkosten moet vergoeden. 

 • Bedrijfsongevallen en beroepsziekten

  Hebt u letsel opgelopen door een bedrijfsongeval? In veel gevallen is uw werkgever aansprakelijk voor uw schade. Een werkgever heeft tegenover zijn werknemers een ruime zorgplicht ter voorkoming van arbeidsongevallen en beroepsziekten. Dat geldt ook voor uitzendkrachten, vrijwilligers en andere personen die een vergelijkbare positie innemen als een werknemer. Niet snel wordt aangenomen dat de werkgever aan zijn zorgplicht heeft voldaan. Ook wordt in de rechtspraak zelden aangenomen dat het bedrijfsongeval is veroorzaakt door eigen schuld van de werknemer. Neemt u gerust even vrijblijvend contact op met mr. Frank Arts van RAAF advocaten. Hij is gespecialiseerd in letselschade en heeft ruime kennis en ervaring op dat gebied. Hij kan u snel vertellen hoe het zit en hij kan uw schade verhalen op (de verzekeraar van) de aansprakelijke partij. In veruit de meeste gevallen is dat voor u kosteloos, omdat (de verzekeraar van) de aansprakelijke partij ook uw advocaatkosten moet vergoeden. 

 • Schade door dieren

  Hebt u letsel opgelopen door een dier van iemand anders? Een hondenbeet bijvoorbeeld. Of een val of trap van een paard. De bezitter van het dier is in de meeste gevallen aansprakelijk voor uw schade. Neemt u gerust even vrijblijvend contact op met mr. Frank Arts van RAAF advocaten. Hij is gespecialiseerd in letselschade en heeft ruime kennis en ervaring op dat gebied. Hij kan u snel vertellen hoe het zit en hij kan uw schade verhalen op (de verzekeraar van) de aansprakelijke partij. In veruit de meeste gevallen is dat voor u kosteloos, omdat (de verzekeraar van) de aansprakelijke partij ook uw advocaatkosten moet vergoeden. 

 • Medische fouten

  Hebt u letsel opgelopen door een medische fout? Neemt u gerust even vrijblijvend contact op met mr. Frank Arts van RAAF advocaten. Hij is gespecialiseerd in letselschade en heeft ruime kennis en ervaring op dat gebied. 

 • Productaansprakelijkheid

  Diverse zaken, zoals machines, gebruiksartikelen, levensmiddelen, en medische hulpmiddelen, kunnen schade veroorzaken. Indien bijvoorbeeld het remsysteem van een auto niet werkt of indien de hals van een fles frisdrank bij het opendraaien breekt, dan kan dat tot ernstige letselschade leiden. Hebt u schade geleden als gevolg van een gebrekkige zaak? Neemt u gerust even vrijblijvend contact op met mr. Frank Arts. Hij vertelt u hoe het zit en hij kan u helpen bij het verhalen van uw schade op de aansprakelijke partij. 

Meer vragen? Neem contact met ons op

T +31 24 - 6793747
E info@raafadvocaten.nl