Adres

Bezoekadres hoofdvestiging
St. Annastraat 61
6524 EH Nijmegen

 

Bezoekadres 's-Heerenberg
Elshardt 13
7041 SW 's-Heerenberg

 

 

Volg ons

De advocaten van RAAF

Wij zijn bevlogen vakmensen en hebben onze specialistische kennis en ervaring opgedaan bij gerenommeerde grote kantoren waar wij geruime tijd hebben gewerkt. Wij zijn nuchter en doortastend en maken vooraf met u duidelijke afspraken over de kosten van onze dienstverlening.

Frank Arts

Specialist in aansprakelijkheidsrecht en letselschade

Frank is meer dan twaalf jaar als advocaat werkzaam en is gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht en letselschade. 

Hij is cum laude afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht en heeft de LSA/Grotius specialisatieopleiding Personenschade én de Grotius specialisatieopleiding Onderneming en Aansprakelijkheid succesvol afgerond.

Na enige tijd in de advocatuur in Spanje te hebben gewerkt, is hij circa acht jaar als advocaat werkzaam geweest op de sectie Aansprakelijkheid, Schade en Verzekering van Dirkzwager advocaten & notarissen N.V. 

Frank treedt op voor bedrijven en particulieren. Een groot deel van zijn praktijk bestaat uit het voeren van procedures bij rechtbanken en gerechtshoven. 

Hij is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en lid van de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht.

Frank is als advocaat in Nederland ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, tel. 070-3353535, info@advocatenorde.nl. Frank heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten letselschaderecht als hoofdrechtsgebied geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dat rechtsgebied.

Ronny Saedt

Specialist in Huur- en Vastgoedrecht

Ronny is sinds januari 2007 als advocaat werkzaam in Nijmegen. Ronny is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen en heeft de specialisatieopleiding van de Vereniging van Huurrecht Advocaten succesvol afgerond.

Met zijn werkervaring bij de twee grootste advocatenkantoren in Nijmegen (Dirkzwager advocaten en Poelmann van den Broek)  heeft Ronny zich ontwikkeld tot ware huur- en vastgoedspecialist. Daarnaast is Ronny een tijd lang werkzaam geweest bij een gemeente, waar hij de nodige kennis van het bestuursrecht heeft opgedaan.

Met deze bijzondere combinatie is Ronny op de hoogte van alle facetten van het vastgoedrecht. Cliënten waar Ronny voor optreedt zijn (particuliere) beleggers, projectontwikkelaars, woningcorporaties, gemeenten en makelaars. Cliënten waarderen de eigenzinnige en nuchtere aanpak van Ronny en het succes dat daarmee wordt gehaald.

Ronny is gastdocent huurrecht aan de Radboud Universiteit Nijmegen en geeft daarnaast regelmatig cursussen. Daarnaast is Ronny lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten. Ronny is de voorzitter van de Nijmeegse Verhuurderssociëteit en lid van de Arnhemse Verhuurderssociëteit.

Als advocaat is Ronny in Nederland ingeschreven bij de Nederlandse Orde van Advocaten, Neuhuyskade 94, 2596 XM Den Haag, tel. 070-3353535, info@advocatenorde.nl. Ronny heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten huurrecht als hoofdrechtsgebied geregistreerd, met subrechtsgebieden woonruimte en bedrijfsruimte. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dat hoofdrechtsgebied.

Vragen?

vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op:

Bedankt, wij nemen contact met u op.

Er ging iets mis

Verstuur