Adres

Bezoekadres hoofdvestiging
St. Annastraat 61
6524 EH Nijmegen

 

Bezoekadres 's-Heerenberg
Elshardt 13
7041 SW 's-Heerenberg

 

 

Volg ons

Advocaat Letselschade

Zoekt u een advocaat die gespecialiseerd is in letselschade? Dan bent u bij RAAF advocaten in Nijmegen in goede handen. RAAF advocaten kan uw schade verhalen op de aansprakelijke partij. In veruit de meeste gevallen is dat voor u kosteloos.
 
Een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een medische fout, een ongeval met een dier of een ander ongeval kan grote financiële en emotionele gevolgen hebben. De schade die door een ongeval wordt veroorzaakt, kan hoog oplopen en bestaat vaak uit verschillende schadeposten, zoals:
 
Medische kosten 
Inkomensschade / verlies van arbeidsvermogen
Studievertraging 
Pensioenschade 
Reiskosten
Kosten huishoudelijke hulp
Verlies van zelfwerkzaamheid
Overige materiële schade
Smartengeld
 
Hebt u schade opgelopen door een ongeval en wilt u weten of, en zo ja hoe, u iemand anders daar aansprakelijk voor kan stellen? Neemt u gerust even vrijblijvend contact op met mr. Frank Arts van RAAF advocaten. Hij is een gespecialiseerde letselschade advocaat met ruime kennis en proceservaring op dat gebied. Hij vertelt u snel hoe het zit en kan desgewenst uw belangen behartigen bij het verhalen van uw schade op de aansprakelijke partij. Dat is in veruit de meeste gevallen voor u kosteloos, omdat de (verzekeraar van) de aansprakelijke partij ook uw advocaatkosten moet betalen. 

Meer vragen? Neem contact met ons op

T +31 24 - 6793747
E arts@raafadvocaten.nl