Contact

Nijmegen: 024 679 37 47
Doetinchem: 0314 781 111

info@raafadvocaten.nl

Adres

Vestiging Nijmegen
St. Annastraat 61
6524 EH Nijmegen
Route

Vestiging Doetinchem
Plantsoenstraat 87 
7001 AB Doetinchem
Route

 

Volg ons

Zoekt u een ervaren én goede letselschade advocaat in uw regio?

Zoekt u een ervaren en goede letselschade advocaat in uw regio? Dan bent u bij mr. Frank Arts en zijn collega's van RAAF advocaten aan het juiste adres! 

Een aantal redenen om Frank en zijn collega's in te schakelen:

  1. Gespecialiseerde en ervaren letselschade advocaat
  2. Laagdrempelig, geen poespas 
  3. Kosteloze dienstverlening vrijwel altijd mogelijk
  4. Neemt uw zorgen uit handen
  5. Aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)
  6. Persoonlijk en betrokken
  7. Uitstekende referenties
  8. Gevestigd in Doetinchem en Nijmegen, vrijblijvende afspraak bij u thuis ook mogelijk

Frank (1981) is bijna 15 jaar advocaat. Hij is in 2007 afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht (cum laude) en gespecialiseerd in letselschade. Frank is een LSA Letselschade Advocaat. De titel van LSA Letselschade Advocaat is een beschermde titel die alleen mag worden gevoerd door letselschade advocaten die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de Vereniging van Letselschade Advocaten en Orde van Advocaten. 

Neem gerust even vrijblijvend contact op met Frank of zijn collega mr. Esmee Beeks. Zij kunnen u vertellen hoe zij u verder kunnen helpen. RAAF advocaten is gevestigd in Doetinchem en Nijmegen, maar een afspraak kan ook bij u thuis worden gemaakt.

Wat cliënten schrijven over de dienstverlening van RAAF advocaten:

"Wat ben ik dankbaar dat ik mijn letselschade zaak heb laten opnemen door Frank Arts. Ik ontmoette veel begrip, geduld en hartelijkheid - hiermee ontstond vertrouwen. En dat is niet meer weg gegaan. RAAF advocaten is een sterk team met grondige en professionele expertise. Aanrader!!" (Margot)

"Na veel gedoe met gebrek aan kennis en kunde bij rechtsbijstand partijen, voor het helpen ondersteunen van mijn letselschadezaak bij Frank Arts van RAAF advocaten terecht gekomen. Wat een verademing! Uiteindelijk heeft het traject net geen 6 jaar geduurd, maar de jaren dat Frank betrokken is geweest, werd ik echt ontzorgd. Ik wist altijd wat er te gebeuren stond, wat er van mij werd verwacht en hoe mijn zaak ervoor stond. Hoewel een letselschadezaak slepend, vermoeiend en onzeker makend is, heeft Frank ervoor gezorgd dat ik de moed niet heb laten zakken met uiteindelijk ook zeker een positieve uitkomst. Heel erg bedankt voor de fantastische ondersteuning !" (Anneke)

"Na een zwaar auto-ongeluk, ben ik door een bekende, geattendeerd op letseladvocaat dhr.Frank Arts. Frank had een luisterend oor en kwam sympathiek en innemend over. Maar wat vooral belangrijk was, dat hij snel tot de kern van mijn probleem kwam en consequenties goed op een rij kon zetten. Hij heeft me goed begeleid en duidelijk gecommuniceerd, ook richting de verzekeraars. Met als gevolg, dat mijn claims werden erkend.
Ik ben blij, dat door zijn doortastendheid en resultaat gerichtheid in een voor mij moeilijke tijd, mijn belangen meer dan goed heeft behartigd.
Ik beveel hem dan ook bij iedereen aan"
(Erna)

"Nergens geen omkijken naar gehad. Alles heeft Frank Arts voor mij geregeld. Kan niet beter." (Yvonne)

Meer vragen? Neem contact met ons op

T 0314 78 11 11 (Doetinchem)

T 024 679 37 47 (Nijmegen)

E arts@raafadvocaten.nl