Contact

Nijmegen: 024 679 37 47
Doetinchem: 0314 781 111

info@raafadvocaten.nl

Bezoekadres:

Vestiging Doetinchem
Plantsoenstraat 87 
7001 AB Doetinchem
Route

Vestiging Nijmegen
Op afspraak

Postadres
Plantsoenstraat 87 
7001 AB Doetinchem

Volg ons

Vastgoedrecht

Op alle vlakken van het civiele vastgoedrecht adviseren en procederen wij. Tot onze opdrachtgevers behoren (particuliere) beleggers, projectontwikkelaars, woningcorporaties, gemeenten, aannemers en makelaars.

Door de goede contacten in de vastgoedmarkt zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen. Met deze kennis springen wij in op de ontwikkelingen en worden onze klanten voorzien van maatwerk dat up to date is. Wij zijn betrokken als adviseur bij de aan- en verkoop en huur- en verhuur van vastgoed.

Wij vinden het van belang dat u van een praktisch en werkbaar advies wordt voorzien, dus geen juridisch jargon of mitsen en maren.

 

 • Recht van uitweg
 • Erftpacht
 • Illegaal groengebruik

  Veel gemeenten voeren de laatste jaren een actief snippergroen beleid. Het komt namelijk vaak voor dat zonder toestemming van de eigenaar gebruik wordt gemaakt van groenstroken. RAAF heeft met succes verschillende procedures gevoerd om aan de illegale situaties een eind te maken. Zie hiervoor onder meer een succesvolle procedure bij de rechtbank Gelderland
   

  Lees de uitspraak hier

 • Koop en verkoop onroerend goed

  Of u nu een huis of bedrijfspand koopt of verkoopt het vastleggen van de afspraken is van wezenlijk belang. Wie is waarvoor verantwoordelijk en wat wordt er vastgelegd over de staat van het object. Wat is uw rechtspositie wanneer blijkt dat het object niet voldoet aan de gemaakte afspraken? Problemen ontstaan vaak als de koop is gesloten en verborgen gebreken zoals asbest ontdekt worden. Wij hebben veel ervaring met het in kaart brengen van uw rechtspositie en het afdwingen van de gemaakte afspraken bij de rechter.     

 • Ontruimingen

  Het komt vaak voor dat zonder toestemming van de eigenaar gebruik wordt gemaakt van vastgoed. Of het nu gaat om een stuk tuin of om een bedrijfshal, wij hebben veel ervaring om het illegale gebruik op korte termijn te beëindigen.

Meer vragen?
Neem contact met ons op

T (+31) 24 - 6793747
E info@raafadvocaten.nl