Adres

Bezoekadres hoofdvestiging
St. Annastraat 61
6524 EH Nijmegen

 

Bezoekadres 's-Heerenberg
Elshardt 13
7041 SW 's-Heerenberg

 

 

Volg ons

Letselschade Advocaat Gelderland

Zoekt u een gespecialiseerde letselschade advocaat in Gelderland? Dan bent u bij mr. Frank Arts van RAAF advocaten aan het juiste adres. 

Een ongeluk zit in een klein hoekje maar kan grote ingrijpende gevolgen hebben. Niet alleen financiële gevolgen, maar ook gevolgen voor werk, wonen en relaties. Een ongeval kan het leven volledig op zijn kop zetten. Na een ongeval kunnen er veel vragen ontstaan. Is er iemand aansprakelijk voor het ongeval? Wat kan ik allemaal claimen? Hoe krijg ik mijn leven weer op de rit?  

Frank kan u hierbij helpen en zorgen uit handen nemen. Hij is als advocaat gespecialiseerd in letselschade en heeft ruime specialistische kennis en proceservaring op dat gebied. Hij behartigt als letselschade advocaat de belangen van letselschade slachtoffers in heel Gelderland, maar ook ver daarbuiten. Cliënten waarderen zijn doortastende, nuchtere en creatieve aanpak en het succes dat daarmee wordt bereikt.  

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval, een arbeidsongeval, een medische fout of een ander ongeval? Frank kan uw belangen behartigen en uw schade verhalen op de (verzekeraar van de) aansprakelijke partij. In veruit de meeste gevallen is dat voor u kosteloos. 

Neem gerust even vrijblijvend contact met Frank op. Hij vertelt dan hoe hij u verder kan helpen. 

Meer vragen? Neem contact met ons op

T +31 24 - 6793747

E arts@raafadvocaten.nl