Contact

Nijmegen: 024 679 37 47
Doetinchem: 0314 781 111

info@raafadvocaten.nl

Adres

Vestiging Nijmegen
St. Annastraat 61
6524 EH Nijmegen
Route

Vestiging Doetinchem
Plantsoenstraat 87 
7001 AB Doetinchem
Route

 

Volg ons

Letselschade Advocaat Gelderland

Zoekt u een gespecialiseerde letselschade advocaat in Gelderland? Dan bent u bij mr. Frank Arts van RAAF advocaten aan het juiste adres. 

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan grote ingrijpende gevolgen hebben. Niet alleen financiële gevolgen, maar ook gevolgen voor werk, wonen en relaties. Een ongeval kan het leven volledig op zijn kop zetten. Na een ongeval kunnen er veel vragen ontstaan. Is er iemand aansprakelijk voor het ongeval? Wat kan ik allemaal claimen? Hoe krijg ik mijn leven weer op de rit?  

Frank kan u hierbij helpen, uw zorgen uit handen nemen en de schade verhalen op de (verzekeraar van de) aansprakelijke partij. In veruit de meeste gevallen is dat voor u volledig kosteloos, omdat (de verzekeraar van) de aansprakelijke partij ook uw advocaatkosten moet vergoeden. Frank is als advocaat gespecialiseerd in letselschade en heeft veel ervaring met het voeren van civiele procedures bij rechtbanken en gerechtshoven. Hij is aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). De titel van LSA Letselschade Advocaat is een beschermde titel die alleen mag worden gevoerd door letselschade advocaten die voldoen aan de hoogst denkbare kwaliteitseisen van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Frank behartigt als letselschade advocaat de belangen van letselschadeslachtoffers in heel Gelderland, maar ook ver daarbuiten. RAAF advocaten is gevestigd in Nijmegen en Doetinchem. Een afspraak kan ook bij u thuis worden gemaakt. 

Neem gerust even vrijblijvend contact met Frank op. Hij kan u vertellen hoe hij u verder kan helpen. 

Meer vragen? Neem contact met ons op

T +31 24 - 6793747

E arts@raafadvocaten.nl