Contact

Nijmegen: 024 679 37 47
Doetinchem: 0314 781 111

info@raafadvocaten.nl

Adres

Vestiging Nijmegen
St. Annastraat 61
6524 EH Nijmegen
Route

Vestiging Doetinchem
Plantsoenstraat 87 
7001 AB Doetinchem
Route

 

Volg ons

Whiplash Advocaat Nijmegen

Hebt u whiplash klachten opgelopen bij een verkeersongeval of ander ongeval? Zoekt u een, in whiplash gespecialiseerde, advocaat in Nijmegen? RAAF advocaten te Nijmegen is gespecialiseerd in schade door whiplash klachten en kan u helpen bij het verhalen van uw schade en kosten op de aansprakelijke partij. In veruit de meeste gevallen is dat voor u volledig kosteloos.
 
Een whiplash wordt veroorzaakt door een onverwachte en snelle slingerbeweging van het hoofd ten opzichte van de romp. Dat kan bijvoorbeeld gebeuren bij een achterop aanrijding. Bekende whiplash klachten zijn nekklachten, schouderklachten, hoofdpijnklachten en rugklachten. Ook concentratieklachten, vermoeidheid, duizeligheid, overprikkeling en vergeetachtigheid komen veel voor na een achteropaanrijding. 
 
Meestal zijn de whiplash klachten na een aantal maanden verdwenen. Een groot aantal personen houdt echter blijvende whiplash klachten. De schade die door whiplash klachten kan worden veroorzaakt, kan hoog oplopen en bestaat vaak uit verschillende schadeposten, zoals:
 
Medische kosten 
Verlies van arbeidsvermogen (inkomensschade)
Studievertraging
Pensioenschade 
Reiskosten
Kosten huishoudelijke hulp
Verlies van zelfwerkzaamheid
Overige materiële schade
Smartengeld
 
Als u whiplash klachten hebt opgelopen en een, in whiplash gespecialiseerde, advocaat in Nijmegen zoekt, dan kunt u gerust even vrijblijvend contact opnemen met mr. Frank Arts van RAAF advocaten. Hij heeft veel kennis en proceservaring op dat gebied. Frank behartigt uw belangen bij het verhalen van uw schade op de aansprakelijke partij en zijn verzekeraar. In de meeste gevallen is dat voor u volledig kosteloos, omdat de aansprakelijke partij en zijn verzekeraar ook uw advocaatkosten moet betalen. RAAF advocaten is niet alleen gevestigd in Nijmegen, maar ook in Doetinchem. Een afspraak kan ook vrijblijvend bij u thuis worden gemaakt.    

Meer vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op

T +31 24 - 6793747

E arts@raafadvocaten.nl