Contact

Nijmegen: 024 679 37 47
Doetinchem: 0314 781 111

info@raafadvocaten.nl

Bezoekadres:

Vestiging Doetinchem
Plantsoenstraat 87 
7001 AB Doetinchem
Route

Vestiging Nijmegen
Op afspraak

Postadres
Plantsoenstraat 87 
7001 AB Doetinchem

Volg ons

Letselschade

Zoekt u een ervaren én goede letselschade advocaat? Dan bent u bij mr. Frank Arts en zijn collega's van RAAF advocaten aan het juiste adres!

Een aantal redenen om Frank en zijn collega's in te schakelen:

 1. Ervaren advocaat
 2. Gespecialiseerd in letselschade
 3. Kosteloze dienstverlening vrijwel altijd mogelijk
 4. Neemt uw zorgen uit handen
 5. Aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)
 6. Persoonlijk, betrokken en laagdrempelig
 7. Maximaal resultaat
 8. Uitstekende referenties
 9. Gevestigd in Nijmegen en Doetinchem, vrijblijvende afspraak bij u thuis ook mogelijk

Frank (1981) is bijna 15 jaar advocaat. Hij is in 2007 afgestudeerd aan de Universiteit van Maastricht (cum laude) en gespecialiseerd in letselschade. Frank is een LSA Letselschade Advocaat. De titel van LSA Letselschade Advocaat is een beschermde titel die alleen mag worden gevoerd door letselschade advocaten die voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de Vereniging van Letselschade Advocaten en Orde van Advocaten. 

Neem gerust even vrijblijvend contact op met Frank of zijn collega mr. Esmee Beeks. Zij kunnen u vertellen hoe zij u verder kunnen helpen.

Wat cliënten schrijven over de dienstverlening van RAAF advocaten:

"Wat ben ik dankbaar dat ik mijn letselschade zaak heb laten opnemen door Frank Arts. Ik ontmoette veel begrip, geduld en hartelijkheid - hiermee ontstond vertrouwen. En dat is niet meer weg gegaan. RAAF advocaten is een sterk team met grondige en professionele expertise. Aanrader!" - Margot

"Na veel gedoe met gebrek aan kennis en kunde bij rechtsbijstand partijen, voor het helpen ondersteunen van mijn letselschadezaak bij Frank Arts van RAAF advocaten terecht gekomen. Wat een verademing! Uiteindelijk heeft het traject net geen 6 jaar geduurd, maar de jaren dat Frank betrokken is geweest, werd ik echt ontzorgd. Ik wist altijd wat er te gebeuren stond, wat er van mij werd verwacht en hoe mijn zaak ervoor stond. Hoewel een letselschadezaak slepend, vermoeiend en onzeker makend is, heeft Frank ervoor gezorgd dat ik de moed niet heb laten zakken met uiteindelijk ook zeker een positieve uitkomst. Heel erg bedankt voor de fantastische ondersteuning!" - Anneke

"Na een zwaar auto-ongeluk, ben ik door een bekende, geattendeerd op letseladvocaat dhr.Frank Arts. Frank had een luisterend oor en kwam sympathiek en innemend over. Maar wat vooral belangrijk was, dat hij snel tot de kern van mijn probleem kwam en consequenties goed op een rij kon zetten. Hij heeft me goed begeleid en duidelijk gecommuniceerd, ook richting de verzekeraars. Met als gevolg, dat mijn claims werden erkend. Ik ben blij, dat door zijn doortastendheid en resultaat gerichtheid in een voor mij moeilijke tijd, mijn belangen meer dan goed heeft behartigd. Ik beveel hem dan ook bij iedereen aan" - Erna

"Nergens geen omkijken naar gehad. Alles heeft Frank Arts voor mij geregeld. Kan niet beter." - Yvonne

Deze Google-reviews zijn te raadplegen op de Google-pagina van de vestiging van RAAF advocaten in Nijmegen

 • Verkeersongevallen

  Hebt u letsel opgelopen door een verkeersongeval? Frank heeft veel ervaring met het verhalen van schade op (de verzekeraar van) de veroorzaker van een verkeersongeval. Neemt u gerust even vrijblijvend contact met Frank op. Hij kan uw zorgen uit handen nemen.  

 • Bedrijfsongevallen en beroepsziekten

  Hebt u letsel opgelopen door een bedrijfsongeval? In veel gevallen is uw werkgever aansprakelijk voor uw schade. Een werkgever heeft tegenover zijn werknemers een ruime zorgplicht ter voorkoming van arbeidsongevallen en beroepsziekten. Dat geldt ook voor uitzendkrachten, vrijwilligers en andere personen die een vergelijkbare positie innemen als een werknemer. Niet snel wordt aangenomen dat de werkgever aan zijn zorgplicht heeft voldaan. Ook wordt in de rechtspraak zelden aangenomen dat het bedrijfsongeval is veroorzaakt door eigen schuld van de werknemer. Neemt u gerust even vrijblijvend contact met Frank op. Hij heeft veel ervaring met het verhalen van schade op (de verzekeraar van) de aansprakelijke werkgever. 

 • Schade door dieren

  Hebt u letsel opgelopen door een dier van iemand anders? Een hondenbeet bijvoorbeeld. Of een val of trap van een paard. De bezitter van het dier is in de meeste gevallen aansprakelijk voor uw schade. Neemt u gerust even vrijblijvend contact op met mr. Frank Arts van RAAF advocaten. Hij is gespecialiseerd in letselschade en heeft ruime kennis en ervaring op dat gebied. Hij kan u snel vertellen hoe het zit en hij kan uw schade verhalen op (de verzekeraar van) de aansprakelijke partij. In veruit de meeste gevallen is dat voor u kosteloos, omdat (de verzekeraar van) de aansprakelijke partij ook uw advocaatkosten moet vergoeden. 

 • Medische fouten

  Hebt u letsel opgelopen door een medische fout? Neemt u gerust even vrijblijvend contact met Frank op. Hij kan u vertellen hoe hij u verder kan helpen.

 • Productaansprakelijkheid

  Diverse zaken, zoals machines, gebruiksartikelen, levensmiddelen, en medische hulpmiddelen, kunnen schade veroorzaken. Indien bijvoorbeeld het remsysteem van een auto niet werkt of indien de hals van een fles frisdrank bij het opendraaien breekt, dan kan dat tot ernstige letselschade leiden. Hebt u schade geleden als gevolg van een gebrekkige zaak? Neemt u gerust even vrijblijvend contact met Frank op. Hij vertelt u hoe hij u verder kan helpen bij het verhalen van uw schade op de aansprakelijke partij.