Adres

Bezoekadres hoofdvestiging
St. Annastraat 61
6524 EH Nijmegen

 

Bezoekadres 's-Heerenberg
Elshardt 13
7041 SW 's-Heerenberg

 

 

Volg ons

Letselschade Advocaat 's-Heerenberg

Zoekt u een gespecialiseerde letselschade advocaat in 's-Heerenberg? Dan bent u bij mr. Frank Arts van RAAF advocaten aan het juiste adres.

Frank heeft specialistische kennis op het terrein van letselschade en hij heeft veel ervaring met het voeren van civiele procedures bij rechtbanken en gerechtshoven. Frank is de enige letselschade advocaat in 's-Heerenberg die aangesloten is bij de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). De titel van LSA Letselschade Advocaat is een beschermde titel die alleen mag worden gevoerd door letselschade advocaten die voldoen aan de hoogst denkbare kwaliteitseisen van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

Als u slachtoffer bent van een verkeersongeval, arbeidsongeval of ander ongeval, dan kan Frank uw belangen behartigen en uw zorgen uit handen nemen. In veruit de meeste gevallen is dat voor u volledig kosteloos, omdat (de verzekeraar van) de aansprakelijke partij ook uw advocaatkosten moet vergoeden.

Neem gerust even vrijblijvend contact met Frank op. Hij kan u vertellen hoe hij u verder kan helpen. Frank woont in 's-Heerenberg. Daarom heeft RAAF advocaten ook een bezoekadres in ’s-Heerenberg. Een afspraak kan overigens ook bij u thuis worden gemaakt.

 

Meer vragen? Neem contact met ons op

T:  024 679 37 47 (vestiging Nijmegen en 's-Heerenberg)

E: arts@raafadvocaten.nl